äAktivitetsrunda Elljusspåret

I samarbete med Växjö kommun har Gemla samhällsråd ordnat med en fin aktivitetsrunda på vårt elljusspår i Gemla. 12 skyltar ger förslag på rörelser och aktivteter som passar alla oavsett ålder. Det är tre olika nivåer som man kan välja på.

Med bilder och qrkoder beskrivs rörelserna som ger träning för hela kroppen. Och via qrkoder kommer du även till "Träning i livet"´s hemsidan där du kan hitta mer information och forskning om träning och välmående. 

 

Gemla elljusspår - Växjö kommun | Naturkartan  

Dom om bergstäkten

Ny information om bergstäkten

Gå in på länken  

Årsmöte

Vårt årsmöte kommer ske digitalt på samma sätt som 2020. Materielet kommer vara tillgängligt för allmänheten under april månad. 

Grannsamverkan

Syftet med grannsamverkan är att göra bostadsområden mindre attraktiva för brottslig verksamhet genom ökad uppmärksamhet från de boende i området samt kunskap om hur mn a´skyddar sig. Detta avskräcker och försvårar för tjuven. 

Metoden innebär att du ser över den egna bostadens skydd samt att vi hjälper varandra att hålla koll på bostäderna och på vad som händer och sker i området vilket är särskilt viktigt till exempel nu inför sportlovet när en del hus står tomma. 

Du ska alltid anmäla brott till polisen men vi uppmanar alla att meddela brott och misstänkt brott via Gemla info. Det är viktigt att undvika anklagelser och personangrepp men vi skriv gärna en rad i Gemla info för att varna eller informera om du ser något misstänkt!

Styrelsen Gemla Samhällsråd  

 

Skidspår i elljusspåret

Det är fina skidspår på Gemla´s elljusspår gjorda av Växjö kommun. Tacksamt om fotgängare och hundar håller till sidan 

 

Visar 1 till 5 av totalt 6 inlägg